Zinkwerk

Zinkwerk

Wij verzorgen alle soorten Zinkwerk, zoals zinken dakgoten, regen-afvoeren en afdeklijsten. Voor het plaatsen en het verwerken is veel kennis en expertise nodig. Voor de uitvoer hebben wij specialisten die zorgen voor een verzorgde afwerking.

Dakgoten

Zink is een populair materiaal voor dakgoten vanwege de goede prijs kwaliteit verhouding. Zink is een licht materiaal en een groot voordeel is dat de levensduur langer is dan alternatieve materialen. Daarnaast kunnen eventuele reparaties aan Zinkwerk vaak sneller en gemakkelijker worden uitgevoerd.
Bent u op zoek naar bijvoorbeeld een zinken dakgoot? Wij leveren alle soorten zinken dakgoten en bijbehorende materialen. Denk hierbij aan:

  • Zinken mastgoot (rond)
  • Zinken Bakgoot (rechthoekig)
  • Dakgootbeugels
  • Verbindingsstukken
  • Vergaarbakken

Maatwerk

Wanneer u Zinkwerk door ons laat verzorgen worden alle facetten zorgvuldig opgemeten. Bij het meten houden wij rekening met het krimpen en uitzetten van zink. Wij kunnen het Zinkwerk vakkundig bij u komen monteren. Hierbij letten wij goed op de afwerking van de hoekdetails, een geschikte aansluiting op de bestaande goten en een perfecte kwaliteit van de soldeernaad.

Van simpele reparaties tot complete  zinken dakkapellen. Wij verzorgen dit voor u.