Elektro

Elektro

Uw installatiebedrijf voor elektra


U kunt voor alle werkzaamheden op het gebied van elektro terecht bij Totec Elektro bv. Zowel voor licht- als krachtstroominstallaties, van het bijplaatsen van een groep in een woonhuis tot het plaatsen van een meterkast inclusief groepen in een bedrijfsgebouw. Ook voor noodverlichting en alarmsystemen staat Totec Elektro bv voor u klaar. Thuis, maar zeker ook in uw bedrijf is juiste verlichting essentieel.

Op het gebied van duurzame energie zijn pv-panelen voor het opwekken van uw eigen stroom een aanrader. Zeker wanneer de energieprijzen blijven stijgen en zonnecellen steeds efficiënter worden. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van pv-panelen en kunnen de volledige installatie voor u verzorgen.

installateur voor uw data- en telefonienetwerk

De ontwikkelingen in data- en telefonieverbindingen gaan razendsnel. Totec Elektro bv volgt deze ontwikkelingen op de voet en is uitgegroeid tot specialist voor uw data- en telefonienetwerk. Van een eenvoudige thuisaansluiting tot een volledig datanetwerk voor een kantoorpand.
Uw installatiebedrijf en leverancier van duurzame led-verlichting
Totec Elektro is uw installateur en leverancier van duurzame oplossing. Zo leveren wij niet alleen warmtepompen en zonnepanelen, maar ook duurzame led-verlichting behoort tot ons portfolio.
Wij werken met een aantal vaste leveranciers waardoor wij u kunnen verzekeren van een kwaliteitsproduct tegen de juiste prijs.
Uiteraard hebben wij kennis van de producten/oplossingen die wij leveren, dus installatie wordt met de grootste aandacht op de juiste manier uitgevoerd.