Duurzaam installeren

Duurzaam installeren

Duurzaam installeren

duurzaam installeren
Duurzaam installeren is voor ons een missie!
Wij proberen dat dagelijks toe te passen in ontwerp en uitvoering van installaties. In deze tijd van innovatie en energie besparing adviseren wij u graag over de mogelijkheden op gebied van duurzame installaties.

Zonneboiler

Met een zonneboiler bespaart u de helft op uw energiekosten voor warm kraanwater, doordat u de warmte van de zon benut. Dat werkt zo: de zonnecollectoren op het dak nemen gratis warmte op uit het daglicht. De zonneboiler draagt deze warmte over aan het tapwater. Vaak is dat voldoende voor al het warme water in uw huishouden, dus ook douche en bad. Pas als het zwaar bewolkt is of als u extreem veel warm water gebruikt, moet de cv-ketel bijspringen. Dan krijgt het water alsnog de gewenste temperatuur. U bent dus altijd verzekerd van warm water.
De voordelen van een zonneboiler

  • Zonne-energie is gratis en raakt nooit op
  • Uw energierekening wordt fors lager
  • U bent altijd verzekerd van voldoende warm water
  • Met een zonneboiler bespaart u op energiekosten

Warmtepomp

Bespaar energie met een warmtepomp

duurzaam installeren
Dankzij een warmtepomp benut u gratis energie uit de bodem of uit de lucht. De warmtepomp maakt alleen gebruik van stroom voor de compressor en pomp. Het rendement ligt dan ook op zo’n 400%. Anders gezegd: u betaalt nog maar een klein bedrag voor stroom. De warmte of koeling is helemaal gratis. Een ideale oplossing dus om uw woning of bedrijfspand te verwarmen en te koelen met energie die nooit opraakt!

Aanleg warmtepomp

Bij een warmtepompinstallatie is het noodzakelijk dat overal vloerverwarming wordt gelegd. De vloeren worden opgedeeld in groepen en wij sluiten de leidingen aan op een zogeheten verdeler. Deze is aangesloten op de warmtepomp en zorgt dat de vloer gelijkmatig wordt verwarmd.

De voordelen van een warmtepomp

  • U profiteert van een hoog rendement
  • Na een eenmalige investering bespaart u fors op uw energiekosten
  • Uw gasrekening gaat naar 0,- euro
  • In de winter lekker warm, in de zomer aangenaam koel

Voor meer informatie over onze duurzame oplossingen van bijvoorbeeld een zonneboiler of warmtepomp neem dan vrijblijvend contact met ons op.